Hur man stänger av synkronisering på en IPad

Du kan inaktivera automatisk iCloud-synkronisering på din iPad genom att inaktivera iCloud-tjänsten eller genom att inaktivera synkronisering för enskilda datatyper. För att inaktivera automatisk synkronisering med iTunes måste du dock ändra synkroniseringsinställningarna för iPad i iTunes-applikationen. Du kan inaktivera synkronisering via trådlösa nätverk för iPad, eller så kan du inaktivera automatisk synkronisering med iTunes för alla enheter.

Inaktivera iCloud-synkronisering

1

Tryck på ikonen "Inställningar" på iPad-startskärmen för att starta appen Inställningar.

2

Tryck på "iCloud" för att öppna listan över iCloud-applikationer. För att inaktivera synkronisering av alla applikationer med iCloud, skjut omkopplaren "iCloud" till läge "OFF". Eller så kan du inaktivera synkronisering av enskilda applikationer, om så önskas.

3

Skjut växeln till "OFF" -positionen för varje program för att inaktivera den i listan över iCloud-applikationer.

Inaktivera iTunes Wi-Fi-synkronisering

1

Anslut iPad till din dator och starta iTunes. Klicka på fliken "Enheter" och klicka sedan på posten för din iPad.

2

Klicka på fliken "Sammanfattning" och klicka sedan på "Synkronisera med den här enheten via Wi-Fi" för att avmarkera kryssrutan.

3

Klicka på "Apply" och koppla sedan bort iPad från USB-kabeln. Stäng iTunes.

Inaktivera automatisk synkronisering av iTunes

1

Öppna iTunes på din dator, men anslut inte iPad med USB-datakabeln.

2

Tryck på "Alt-E" -tangenterna för att starta iTunes Edit-menyn.

3

Klicka på "Inställningar" och sedan på fliken "Enheter" för att öppna iTunes-inställningsmenyn.

4

Markera kryssrutan "Förhindra att iPods, iPhones och iPads synkroniseras automatiskt" för att avmarkera rutan och klicka sedan på "OK".

5

Stäng iTunes och starta sedan om programmet. Automatisk synkronisering är inaktiverad för iPad och andra registrerade iOS-enheter.